Prečo by si si mala vybrať šaty na stužkovú práve zo svadobného salónu Michaela v Pezinku?

Leto je v plnom prúde a práve letné prázdninové mesiace sú vhodným časom pre budúce maturantky vyberať šaty na nadchádzajúcu stužkovú slávnosť. Ako každým rokom, tak ani tento nie je výnimkou, chce byť salón Michaela v Pezinku súčasťou tohto Vášho výnimočného dňa. 
Určite sa pýtate, prečo si vybrať práve náš salón.

Ponúkame Vám hneď 7 dovôdov, prečo práve svadobný salón Michaela v Pezinku je skveľou voľbou pre výber Vašich šiat na stužkovú:

 

  1. Kvalitný sortiment: Svadobný salón Michaela ponúka široký výber šiat vysokej kvality, ktoré sú starostlivo vyberané a pravidelne aktualizované podľa aktuálnych módnych trendov. Pre novinky nezabudnite sledovať náš instagram!

  2. Široká ponuka štýlov a veľkostí: Salón ponúka rôzne štýly spoločenských šiat, od klasických až po moderné, čo zaručuje, že každá zákazníčka si nájde šaty podľa svojho vkusu a preferencií. Na výber je aj z rôznych veľkostí už od 32 až po 56

  3. Osobný prístup: Personál salónu je vyškolený a pripravený poskytnúť odborné poradenstvo, pomôcť s výberom šiat a zabezpečiť, aby každá zákazníčka odchádzala spokojná a s pocitom, že našla tie pravé šaty.

  4. Možnosť úprav na mieru: Salón Michaela ponúka možnosť upraviť šaty podľa individuálnych potrieb a želaní zákazníčky, čo zaručuje dokonalé padnutie a jedinečný vzhľad.

  5. Výhodné ceny a akcie: Často u nás v salóne prebiehajú rôzne zľavy alebo špeciálne akcie , čo je výhodné najmä pre študentky pripravujúce sa na stužkovú slávnosť. Aktuálne u nás prebieha zľava -20% práve pre budúce maturantky. V salóne nájdete aj zvýhodené na ceny za najvyššiu kvalitu tovaru. 

  6. Reputácia a skúsenosti: Svadobný salón Michaela má dobrú povesť a dlhoročné skúsenosti v odbore, čo zaručuje vysokú úroveň služieb a spokojnosť zákazníčok.

  7. Kompletný servis: Okrem samotného predaja a prenájmu šiat, salón často ponúka aj ďalšie služby ako napríklad doplnky, obuv, a dokonca aj služby profesionálnych vizážistov a kaderníkov.

Výber spoločenských šiat na stužkovú z takto renomovaného salónu zabezpečí, že budete vyzerať úžasne a cítiť sa sebavedome počas tohto dôležitého večera. Vložíte sa aj Vy do rúk profesionálom ako už mnohé maturantky pred Vami? 
Tešíme sa na Vás.