Ako oznámiť zásnuby prostredníctvom sociálnych sietí?

Sociálne siete sa stali celkom podstatnou súčasťou našich životov kde so svojimi priateľmi, kamarátmi, známymi i neznámymi zdieľame naše každodenné radosti i strasti, svoje myšlienky a nápady ale aj dôležité životné udalosti ku ktorým jednoznačne patria aj zásnuby
Spísali sme pre Vás milé postrehy a nápady, ako svoje zasnúbenie môžete oznámiť na sociálnych sieťach!

 

Samozrejme navrhujeme, že pred zverejnením na sociálnych sieťach si nájdite čas a rodine a Vaším najbližším to povedzte osobne alebo keď sa inak nedá, tak telefonicky. Až potom obráťte svoju pozornosť na sociálne siete. 
Náš tip: Nevynechajte nikoho dôležitého, kto by sa túto informáciu mal dozvedieť od Vás a nie zo sociálnych sietí, vyhnete sa nepríjemným situáciam. 

 

Ak ste oboznámili svojich najbližších s touto krásnou informáciou, môžeme sa obrátiť na oznámenie to celému svetu. Budeme sa baviť predovšetkým o aplikácii Instagram, ktorá je prepojená s aplikáciou Facebook. Sú to jednoznačne naše najznámejšie a najpoužívanejšie sociálne siete v dnešnej dobe.
Aplikácia Instagram Vám dovoľuje rozšíriť túto novinku o niečo detailnejšie, vizuálnejšie a originálnejšie. Po zverejnení sa informácia o Vašom zasnúbení rýchlo dostane aj k vzdialenej rodine a širokému okruhu kamarátov. Musíme uznať, že na niečo sú tie sociálne siete dobré. Namiesto toho, aby ste každému písali jednotlivo a postupne každého oboznamovali so svojím titulom snúbenice, stačí jednoducho postnúť príbeh alebo príspevok a čakať na radostné reakcie Vášho okolia. 

Ak ste teda pripravení tento dôležitý moment svojho života zdieľať, pozrime sa spoločne na spôsoby, ako túto udalosť zdieľať na svojom profile.

 

1. Uverejnite spoločnú fotku so snubným prsteňom

Ikonické fotky, ktoré všetci poznáme ale ktoré stále majú ten istý, epický efekt. Touto cestou sa môžete vydať, pokiaľ si nechcete zamestnávať hlavu komplikovanými videami a grafikou. Ak radi a často zdieľate fotky z osobného života a svojich záľúb, urobte tak aj pri tejto príležitosti. Spravte si ikonickú selfie so svojim budúcim manželom, kde v strede fotky bude dominovať Vaša ruka so snubným prsteňom. Krásne pozadie fotky bude len čerešničkou na torte. 

 

2. Podeľte sa o tento moment v príbehu

Pokiaľ túto ikonickú fotku neplánujete zanechať vo svojom feede, vložte ju do príbehu. Vaši priatelia a známy majú 24 hodín na to, aby sa k tejto krásnej novinke dostali. Vyberte fotku, ktorá vystihuje daný moment, emóciu a ukážte tak svetu intímné chvíľky z Vášho dôležitého života, ktoré po uplynutí času budú zase len Vaše. 

 

3. Vytvorte reel 

Oznámte túto novinku svojim sledovateľom prostredníctvom populárneho reel, ktorý sa v dnešnej dobe teší neskutočnému úspechu. K dispozícii máte až 90 sekúnd do ktoých môžete vložiť milé fotky a krátke nahrávky, ktoré viedli k tomuto dôležitému okamihu, počas neho a taktiež po ňom. Bezprostredné emócie najlepšie zachytíte na krátky videách. 

Chcete si nechať tieto výnimočné okamihy len pre seba no napriek tomu oznámiť svetu, že ste sa zasnúbili? Spravte spoločne krátke video, kde jednoduchou vetou " Sme zasnúbení" vypoviete úplne všetko. Po rokoch sa spoločne môžete pozrieť video a zaspomínať na tento výnimočný miľník vo Vašich životoch. 

 

4. Schovajte sa za hashtag #

Nechcete byť prílíš okatý alebo prílíš okázalý? Zdieľajte napríklad spoločné snímky plné lásky a radosti a schovajte túto udalosť za hashtag #WeAreEngaged ( sme zasnúbení) alebo #SheSaidYes (povedala ÁNO). Nechajte Vašich sledovateľov rozmýšľať, nech na túto milú udalosť prídu pomocou kľúča. Prídete na to, kto Vaše príspevky pozorne sleduje alebo kto ich iba rýchlo prejde.

 

5. Zapojte svojho domáceho miláčika

Váš domáci miláčik je členom Vašej rodiny a tak ho môžete zapojiť aj do tejto milej udalosti, ktorej by mal byť určite súčasťou. Pýtate sa ako ho môžete zapojiť? Jednoducho mu uviažte na krk prsteň a spravíte tak nádhernú fotku s krásnym posolstvom. Alebo na tabuľku stačí napísať : "Moji rodičia sa budú brať" a spraviť rozkošnú snímku. Hneď každému bude jasné, o čo ide! 

 

6. Vytvorte si špeciálny instagramový účet

Nový svadobný trend, ktorý na nás číha, je samostatný instagramový účet, kde môžete zdieľať všetko od zásnub až po samotnú svadbu. Vaši hostia budú stále v obraze s tým, čo práve chystáte, ako ste pokročili v plánovaní svadby, ako bude svadba vyzerať a dokonca ich môžete smerovať, čo si majú napríklad obliecť alebo aký dar by ste chceli. Tento instagramový účet môže slúžiť aj na Vaše fotky a videá zo svadby, kde si ich každý stále môže nájsť a kde ich môžete zdieľať všetci spoločne.
Náš tip: Nezabudnite si vytvoriť Váš osobný hashtag, ktorý môžu používať aj Vaši hostia. 

 

Veríme, že nájdete ten najkrajší a najmilší moment, ako túto udalosť zdieľať s celým svetom. Ak máte svoje zásnuby už za sebou, radi si vypočujeme príbeh o tom, ako ste Vy zdieľali tento okamih s najbližšími a taktiež na sociálnych sieťach.