PLESOVÁ SEZÓNA 2024 a prvé termíny plesov v bratislavskom kraji!

Rok sa s rokom strieda a znova sa pripravujeme na plesovú sezónu, ktorá bude krátka ale o to intenzívnejšia! Plesová sezóna sa otvára v januári a mnohí nadšenci aj tento rok čakajú na dátumy ich obľúbených podujatí. A my sme tento rok pripravení tu byť pre Vás, aktualizovať každý týždeň dátumy a všetky dôležité informácie, ktoré k danej udalosti potrebujete vedieť. 


Ste zvedaví na tohtoročné podujatia v bratislavskom kraji, na ceny vstupeniek alebo na sprievodný program? Pozrime sa na to spolu! 

12.01.2024 - Mestský reprezentačný ples 2024 v Stupave

Otvoriť plesovú sezónu môžete prísť aj do mesta Stupava, kde sa ples bude konať v kultúrnom dome so začiatkom o 19:00.  Plesom Vás bude sprevádzať moderátor Pavol Peschl so sprievodom hudobnej skupiny Tip Top Band. Za vstupenku si zaplatíte 69€  na osobu. Môžete byť pripravený na slávnostnú večeru aj teplý bufet aj na víno či nealko.

 

13.01.2024 - XXII. Reprezentačný poľovnícky ples

V nádherných priestoroch Smolenického zámku sa v sobotu 13.01.  o 18:30 uskutoční poľovnícky ples združenia "Driny" Smolenice - Lošonec. V prevádzke hneď tri tanečné parkety, dve hudobné skupiny a DJ. V cene vstupenky je zahrnutá slávnostná večera, poľovnícke špeciality, víno, káva a zákusky.

 

13.01.2024 - Hrvatski bál 2024 v Devínskej Novej Vsi

V Devínskej Novej Vsi sa už v sobotu 13.01. uskutoční neuveritelný 30. ročník chorvátského bálu! Lístok si môžete kúpiť už za 48€ na osobu. O zábavu sa Vám v tento večer postará kapela Bećari. 

 

13.1.2024 - Ples poľovníkov a vinárov v Rači

 

13.01.2024 - Mestský ples Modra

Ples mesta Modra sa bude konať v kultúrnom centre v meste. V tomto roku si za vstupenku zaplatíte 80€ za osobu. V cene vstupenky budete mať výborné jedlo od Bistra Kinečko, výborné vína zo združenia Víno z Modry a dokonalú kávu od Hollerung Modra. Zažite jedinečný ples, aký v Modre organizovalo v prvej polovici 20. storočia!

 

20.01.2024 - 13. ročník Malokarpatského vinárskeho plesu v Pezinku 

Tento rok sa koná už trinásty ročník vinárskeho plesu v srdci vinárskych oblastí, v Pezinku. Plesom, ktorý sa začína o 19-tej hodine v Dome kultúry, Vás bude sprevádzať moderátor Štefan Skrúcaný. Hosťom večera bude spevák Jan Bendig a do tanca Vám bude hrať kapela Replay Band, ľudová hudba Andreja Záhorca a DJ. Cena vstupenky na osobu je 110€. 

 

26.01.2024 - XVI. Jubilejný reprezentačný ples odpadového hospodárstva a priateľov životného prostredia
Jubilejný ples v obklopení priateľov a známych s príjemnou atmosférou sa uskutoční v  hoteli Double Tree by Hilton v Bratislave. Hlavným higlightom večera je v každom prípade kapela DESMOD. Programom Vás bude sprevádzať moderátor Richard Vrablec. Okrem toho Vám počas celého večera bude hrať do tanca kapela Starmánia Originál. Tešiť sa môžete aj na tanečníkov pod taktovkou výborného tanečníka Tomáša Surovca alebo na zážitkovú tombolu. Cena vstupenky na osobu je 179€. 

 

27.01.2024 - Východniarsky ples vo Viničnom
To, že sa ľudia z východného Slovenska vedia zabávať najlepšie, Vám dokážu na obľúbenom Východniarskom plese ktorý sa bude konať v Spoločenskom dome vo Viničnom so začiatkom o 19-tej hodine. Ples moderuje Marcel Merčiak a počas celého večera Vám bude hrať skupina Lexel od Bardejova a ľudová hudba Zamiškovci z Kolačkova. Hosťom večera bude tanečná skupina Čerkoše z Horného Šariša. Cena lístka je 90€. V cene lístka je okrem iného aj hodinová ochutnávka vín.

 

27.01.2024 - Ples Ružinovčanov
Tradičný Ples Ružinovčanov sa uskutoční v Dome Kultúry Ružinov so začiatkom o 19:00, kde Vás bude sprevádzať moderátor Vratko Sirági. Celý ples sa bude niesť v téme Cabaret night. Dresscode je dobrovoľný a žiada obliecť sa v štýle 20. rokov. Tešiť sa môžete na kapelu Ludo Kuruc Big Band. Cena lístka na osobu je 70€. 

 

27.01.2024 - Reprezentačný ples mestskej časti Bratislava Nové Mesto
Po 6 rokoch sa obnovuje tradícia reprezentačných plesov v Bratislave. A práve preto Vás čaká ples mestskej časti Bratislava - Nové Mesto, ktorý sa bude konať v Stredisku kultúry so začiatkom o 19:00. Ples moderuje herečka Veronika Zelinka Macková, známa aj pod menom Lady Vivian. Je dôležité podotknúť, že téma plesu sa nesie v znamení Orient Expressu. Čaká Vás bohatý program v podaní známych Cimbal Brothers, bubnová show alebo aj orientálna show. Vstupenka si môžete zákupiť už za 89€.

 

 

03.02.2024 - Zámocký ples v Pezinku
Ďaľší ročník Zámockého plesu sa uskutoční v téme "Benátska noc" s predpísaným dresscodom black tie. Šimák Zámok otvorí pre Vás svoje brány o 19:00 a je na Vás pripravený s bohatým programom a taktiež tombolou. Môžete sa tešiť na moderátora Juraja Baču, aj na celovečernú kapelu Juraj Bača & Band, DJ-a, klavírne vystúpenie alebo aj tanečné vystúpenie Mareka Klíčka a mnoho iného. Cena vstupenky je 169

 

03.02.2024 - Prešporský bál

 

10.02.2024 - Celoslovenský ples nepočujúcich v Smoleniciach
11.výročie plesu nepočujúcich sa tento rok uskutoční v nádherných priestoroch Smolenického zámku. Ples sa začína o 18:00 a je sľúbený bohatý program, súťaž ale aj tombola. Cena lístku pre členov je 80 a pre nečlenov 100

 

17.02.2024 - Valentínsky ples vo Svätojurskej vieche
Prežite Valentínsku noc štýlovo! O hudbu sa postará DJ Pietro! Čaká Vás noc plná prekvapení, pestrý program a bohatej tomboly. Cena lístka je 55€ na osobu.